Sevginar Sali

Tebrikler Sarten...

"İzmit Körfez geçişi asma köprüsünde Cumartesi günü 'Catwalk' olarak bilinen halatın kopmasından kendisini sorumlu tutan Japon mühendis 51 yaşındaki Kishi Ryoichi bilek ve boğazını keserek intihar etti…” haberini mutlaka okumuşsunuzdur. Japon olasım geldi… Tabi o iş disiplini ve hayat duruşu ile Türkiye’de yaşamak mümkün değil. Bu acıklı bir örnek… Ama o kadar derin anlamları var ki, ‘böyle olmak mı lazım?’ kaygısı içinizi acıtıyor. Benim acıttı daha doğrusu. Karamsar bir havada başlayan bu yazıyı çok güzel bir gelişme ile sürdürme fırsatımız var çok şükür!
Silivri’nin başarıdan başarıya koşan isimlerinden, ünü ilçemiz hatta ülkemiz sınırlarını çoktan aşan Sarten, hisselerinin yüzde 15'ini merkezi Japonya'da bulunan Mitsui & Co.'ya devrederek ortak olmak için dün anlaşmaya vardı. Sarten Ambalaj Üst Yöneticisi (CEO) Zeki Sarıbekir, imza töreninde yaptığı konuşmada, "Sarten olarak, gelişen ve globalleşen dünyada daha kaliteli, daha hızlı ve daha ucuz olmak için bu ortaklığı gerçekleştiriyoruz. Mitsui, Sarten'in hızlı büyümesine Japon vizyonu ile destek olacak" diyor. Doğru yolda olduklarına ne şüphe… Biz de başarı haberlerini yapmaya devam ederiz bundan sonra da… Hayırlı olsun!

TARİHİ BULUŞMA : )
Konuşmaktan kimseye zarar gelmez… Fayda sağlanamadığı zamanlar da olur belki ama kayıp olmaz. İnsan gibi konuşup, kişilerin birbirini dinlemesi birçok sorunu çözer, yenilerinin oluşumunu önler. Türkyılmaz, AK Partilileri kabul ettiği için ziyaret sonrasında pişman olmamıştır. AK Parti İlçe Başkanının iletişime geçme ısrarı da çok yerinde. Demiral, temsil ettiği siyasi anlayışın aksine MHP ile kolay iletişime geçeceği başka yerel özelliklere sahip. Bunları kullanması kadar doğal bir şey de olamaz. Siyasetçi dediğiniz kişi her kapıdan girecek. Bir delik mi buldu içeri sızacak. Önyargıları parçalayarak kazanılacak çok şey var. Demiral’ın cesaretini, ısrarını tebrik ediyorum. İçime fenalık gelmek üzere Demiral’ı tebrik etmekten. Dünyanın sonu mu geldi ne : )
Türkyılmaz’ın AK Parti ile ilgili hislerine rağmen sergilediği samimi evsahipliğinin hakkını da verelim. Skora yansımasa da çok iyi bir takım lideri olduğunu yeri gelince hissettiriyor. Valla kötü bir şey söylemek istemedim. İnşallah bu genel seçimlerde MHP çok da iyi bir sonuçla gündeme oturacak.
Siyasi nezaket adına ortaya çıkan tablo dolayısıyla MHP ve AK Parti teşkilat mensuplarını kutluyorum.

CHP’DE ÖN SEÇİM GÜNDEMLİ ÖRGÜT TOPLANTISI
26 Mart 2015 Perşembe, bugün saat 19.30’da CHP İlçe Merkezinde 29 Mart 2015 tarihinde gerçekleştirilecek ön seçimlere yönelik bilgilendirmenin yapılacağı örgüt toplantısı gerçekleştirilecek. CHP’den yapılan duyuruda ön seçimde kullanılacak kimlik kartlarının da hazır olduğu üyelerin partiye gelerek bunları teslim alması gerektiğine ilişkin çağrıda bulunuldu.

DİŞ SAĞLIĞI SEMİNERİ
Silivri Belediyesi tarafından 26 Mart 2016 Perşembe, bugün saat 11.30’da Nikah ve Sergi Salonunda Prof.Dr. Gülcin Bermek’in katılımıyla Ağız ve Diş Sağlığı konulu bir seminer gerçekleştirilecek.

EBEVEYİNLERE YÖNELİK SEMİNER
AKD Kids ve Silivri Belediyesi’nin ortak organizasyonunda bugün saat 16.00’da Nikah ve Sergi Salonunda Pedagog Gözde Erdoğan, "Çocuğunuz büyürken” konulu bir bilgilendirme gerçekleştirecek.
Yoğun bir Perşembe günü olacak... Allah kolaylık versin herkese...

YORUM YAP